Ik wil iets bestellen

MultiMedi BV
Bospad 5A
BE-2450 Meerhout
T: +32 (0)14 30 39 98
F: +32 (0)14 30 39 99
info@multimedi.com
sales@multimedi.com
orders@multimedi.com
Skip Navigation Links

POLAR

Polar Flowlink

POLAR Met de Polar FlowLink breng je eenvoudig je trainingsgegevens over van je trainingscomputer naar je online dagboek op polar personal trainer.com.
POLAR  

FT1 Training Computer

POLAR FT1 Training Computer Sobere hartslagmeter voor beginners, met gecodeerde transmissie. Zeer geschikt voor groepslessen. Dankzij de gecodeerde transmissie ervaar je geen storing van andere hartslagmeters. De hartslagdoelzone kan je manueel instellen.
Kenmerkende functies:
Own Code: Gecodeerde transmissie voorkomt storing van andere hartslagmeters.
Complete HR: Weergave van de ECG nauwkeurige hartslagmeting als bpm en/of als % van de maximale hartslag, met limietinstellingen, gemiddelde hartslag en trainingsduur.
   
De productset FT1 bevat: Polsunit en T31 coded™ borstband.
Beschikbare kleuren: zwart

FT2 Training Computer

POLAR FT2 Training Computer Het ideale fitnessmaatje. Net als je favoriete fitnesssessie: eenvoudig, prettig en effectief. Voorzien van alle functies die je nodig hebt om veilig en gezond te sporten. Target Zone bepaalt automatisch je hartslagzone gebaseerd op je leeftijd en dankzij de gecodeerde transmissie ervaar je tijdens groepslessen geen storing van andere hartslagmeters.
Own Code: Gecodeerde transmissie voorkomt storing van andere hartslagmeters.
Target Zone Bepaalt automatisch je hartslagzone gebaseerd op je leeftijd.
Complete HR: Weergave van de ECG-nauwkeurige hartslagmeting als bpm en/of als % van de maximale hartslag, met limietinstellingen, gemiddelde hartslag en trainingsduur
De productset FT2 bevat: Polsunit en T31 coded™ borstband.
Beschikbare kleuren: zwart

FT4 Training Computer

POLAR FT4 Training Computer Basishartslagmeter voor eenvoudige trainingsbegeleiding. Vertelt je aan de hand van je hartslag of je sport aan de juiste intensiteit om je fitheid te verbeteren. Weergave calorieverbruik. De comfortabele textielen borstband heeft een gecodeerde zender, zo vermijd je interferentie met andere hartslagmeters.
Kenmerkende functies:
POLAR FT4
Own Cal Meet je calorieverbruik.
Own Code Gecodeerde transmissie voorkomt storing van andere hartslagmeters.
Target Zone Bepaalt automatisch je hartslagzone gebaseerd op je leeftijd.
Beschikbare kleuren: Silver/black Bronze/bronze

FT60 Training Computer

FT60 Training Computer Trainen zoals je zelf wil en je fitness doelen bereiken doe je met het gepersonaliseerde trainingsprogramma van de FT60. Het programma werkt met doelstellingen per week, rekening houdend met je actueel trainingspatroon. Het zorgt voor de nodige motivatie om je conditie continu te verbeteren en het is aanpasbaar. Verder geeft het feedback per oefensessie en per week. Dit helpt je zo effectief en efficiënt mogelijk je doelen te bereiken.
 Kenmerkende functies:
FT60
Ownzone:
Bepaalt automatisch je persoonlijke hartslagzone met onder- en bovengrens gebaseerd op je conditie van de dag.
Own Cal: Meet je calorieverbruik.
Own Index: Bepaal je conditie met de ingebouwde Polar Fitness Test™. Deze geeft je een schatting van je maximale zuurstofopnamecapaciteit of VO2max.
Wearlink: Textielen borstband met een optimaal draagcomfort. De batterij van de gecodeerde zender is eenvoudig zelf te vervangen.
Training Program: Persoonlijk trainingsprogramma. Gestelde doelen kunnen worden aangepast in functie van je trainingsgewoonten. Dit programma werkt met doelstellingen per week en feedback per sessie en per week.
Flowlink: Het is eenvoudig om gegevens over te brengen van je training computer naar polarpersonaltrainer.com. Verbind de FlowLink™ via de USB-kabel met je PC.
   De productset FT60 bevat: Polsunit, WearLink®+ borstband en FlowLink™ Data Transfer Unit.
    Beschikbare kleuren: zwart fuchsia purper /zwart met rode display/ zwart met witte display

FT7 Training Computer

FT7 Training Computer  Voor sporters die zich vooral fitter willen voelen of hun gewicht op peil willen houden. EnergyPointer vertelt jou wat het effect van je training is: vetverbranding of een betere fitheid. Weergave calorieverbruik. De comfortabele textielen borstband heeft een gecodeerde zender, zo vermijd je interferentie met andere hartslagmeters.
 Kenmerkende functies:
FT7 Training Computer
Own Cal:  Meet je calorieverbruik.
Own Code  Gecodeerde transmissie voorkomt storing van andere hartslagmeters.
Energy Pointer  Berekent het punt waar het hoofdeffect van je training overgaat van vetverbranding naar conditieverbetering.

 Verkrijgbaar in volgende kleuren: zwart /zilver  zwart /rood  zwart/boud en rood/zilver

RS300X/RS300X sd/RS300X G1 Running Computer

POLAR RS300X/RS300X sd/RS300X G1 Running Computer Deze trainingcomputer met mooi design is eenvoudig in gebruik en heeft alle essentiële hartslagfuncties. De RS300X is compatibel met de S1 foot pod™ en de G1 GPS sensor. Je kan dus je hartslaggegevens combineren met snelheid en afstand. Enkel door deze gegevens te combineren haal je het uiterste uit je training en ben je er zeker van dat al je inspanningen het gewenste resultaat leveren.
functies:
POLAR RS300X/RS300X sd/RS300X G1 Running Computer
Weblink Uploaden van je trainingsinstellingen vanaf je computer doe je met UpLink, downloaden van je trainingsgegevens naar PolarPersonalTrainer.com met SonicLink.
Ownzone Bepaalt automatisch je persoonlijke hartslagzone met onder- en bovengrens gebaseerd op je conditie van de dag.
Own Index Bepaal je conditie met de ingebouwde Polar Fitness Test™. Deze geeft je een schatting van je maximale zuurstofopnamecapaciteit of VO2max.
Wearlink Gecodeerde, textiele borstband met een optimaal draagcomfort. De batterij van de gecodeerde zender is eenvoudig zelf te vervangen.
Sport zones Een eenvoudige manier om de intensiteit van je training te controleren. Vooral handig bij een training gebaseerd op Polar sportzones.
 Extra functies bij RS300sd/RS300X G1:
Speed&distance Accurate loopsnelheid, ritme en afstand. Weergave in km per uur of in minuten per km samen met de totale afstand.
Auto lapping Automatische rondetijden gebaseerd op afstand (bijv. per km) of tijd (bijv. elke 15 min.).
   
RS300 sd: inclusief Polar S1 foot pod™
RS300X G1: inclusief G1 GPS sensor
   Eveneens beschikbaar als optie voor de RS300.
   Beschikbare kleuren: Oranje Zwart

Polar S1 foot pod™

POLAR Polar S1 foot pod™  Polar S1 foot pod™ combineert inertie technologie en DSP (digital signal processing) om zeer nauwkeurig loopsnelheid/tempo en afstand te registreren. De loopsensor wordt bovenop de schoen bevestigd, is waterbestendig, schokproof, weegt 74 gram en de verwisselbare AAA-batterij heeft een capaciteit van 40 uur. De Polar S1 foot pod™ wordt standaard geleverd bij de RS200sd, RS400sd en S625X. Optioneel verkrijgbaar voor de RS200, RS400 en voor de Cycling Computer S725X.
 Bezoek de website van Polar Belgium voor meer informatie.

Polar straps

POLAR Polar straps  De elastische bandjes van de Polar zenders T31 en T31coded evenals de WearLink borstband zijn apart verkrijgbaar in verschillende lengtes.
 Bezoek de website van Polar Belgium voor meer informatie.

 Bezoek de website van Polar Belgium voor meer informatie.Ga naar boven Te weten Bestelpagina
Verkoopsvoorwaarden De prijsvermelding gebeurt onder voorbehoud, onder meer voor drukfouten. GDPR / AVGPrimary Plus OK-jassen